Biljard; pool och carambole

Hos oss hittar du totalt 15 biljardbord, 11 poolbord i tävlingsklass av nyare modell samt 4 carambolebord. Vi håller alltid våra bord välskötta och ger alltid er en bra spelupplevelse. Söderbiljarden är hemmaplan för biljardklubbarna BK Söder och Stockholm Carambole Club. BKS anordnar även regelbundna tävlingar.

Dartbanor av tävlingsklass

På Söderbiljarden finns 14 dartbanor och flera dartklubbar har sin verksamhet hos oss. Ett antal större tävlingar arrangeras hos oss under året. Har du inte möjlighet att komma och se tävlingarna hos oss så kan du alltid se liveströmmen från bana 4 direkt här på hemsidan.

Flipper, en av våra stoltheter

Hos oss hittar du några av Stockholms finaste flipperspel, vi har 9 st flipperspel som regelbundet underhålls av Flipperdoktorn. Våra flipperspel är en av våra stora stoltheter. Flipperklubben Stockholm Pinball spelar regelbundet hos oss och arrangerar diverse tävlingar.
Söderbiljardens bar

En välfylld bar

Är du exempelvis en fanatiker av whisky och letar efter nya smaker att prova så är det här stället att komma till! Tillsammans med whiskyn finner du en mängd olika ölsorter du kanske vanligtvis inte stöter på. Söderbiljardens Bar är verkligen välfylld!

Söderbiljardens bar

Utbudet av biljard, dart och flipper tillsammans med en välfylld bar skapar en perfekt stämning och lägger grunden för en perfekt kväll. Ta med vännerna och visa vem som är bäst i biljard eller beställ din favoritdrink och ta det bara lugnt, du bestämmer!

Öppettider

Måndag-torsdag: 15.00-00.00
Fredag-lördag: 15.00-01.00
Söndag: stängt

Besöksadress

Bondegatan 18, Stockholm
Tunnelbana: Medborgarplatsen
08-640 42 65

Övrigt

08-640 42 65
0708-40 42 65
info@soderbiljarden.se

Måndagstävling i biljard


På Söderbiljarden har vi biljardtävling på måndagar, spelet är 5-9:a. Det är BK Söder som håller i tävlingarna och Starttiden är 19.00, gratis träning från 18.00. Startavgiften är 100:-

Alla kan vara med, även nybörjare! Hjälp finns alltid att få och tävlingarna spelas med poänghandikapp.

Företagsevenemang och större sällskap


Boka ert företagsarrangemang hos oss med dart eller biljard! Vi ordnar tävlingar med instruktör och priser om det önskas. Kick-off, personalfest eller ett arrangemang med era kunder möjligheterna finns hos oss, Hör av er för frågor och ev. offert!

Nedan visas två exempel på hur ett evenemang skulle kunna se ut. Finns andra önskemål så kan ni kontakta oss på mail eller telefon.

Evenemang med buffé och instruktör

Ni samlas hos oss för att äta någonting, t.ex. vår populära Tex Mex-buffé och kör sedan tävling i dart eller biljard med instruktör och prisutdelning. Alla kan vara med, inga förkunskaper krävs.
  • Ni samlas och äter en buffé tillsammans
  • Biljard eller dart med instruktör
  • Tävling med priser för gruppen

Evenemang med spel på egen hand

Boka så många biljardbord och dartbanor ni behöver, spela eller mingla med varandra. Boka instruktör om behov finns. Blir ni hungriga så beställer ni själva det ni vill från menyn.
  • Ni lägger själva upp spelet
  • Möjlighet till instruktör
  • Ni beställer själva mat från menyn

Evenemang för företag eller större grupper måste alltid förbokas, ring eller maila för offert.

Kontakt


Har du frågor? Kontakta gärna oss. Vill du säkerställa att ditt favoritbord är ledigt? Ring ner till hallen och boka det, telefonnumret är 08-640 42 65.


Ditt meddelande har skickats!

Öppettider

Måndag-torsdag: 15.00-00.00
Fredag-lördag: 15.00-01.00
Söndag: stängt

Besöksadress

Bondegatan 18, Stockholm
Tunnelbana: Medborgarplatsen
08-640 42 65

Övrigt

08-640 42 65
0708-40 42 65
info@soderbiljarden.se